Nyt fra pensionistforeningen

Opslag fra Oluf Hauerslev pensionistforeningen og de kan bare det der 

Så er programmet for 2017/2018 brugt op. Det sluttede med en rigtig dejlig udflugt til Dyrehavsbakken i Klampenborg den 30. maj – og endnu engang havde bestyrelsen fundet en perfekt sommerdag med sol og varme. Faktisk viste termometeret 30 grader, da vi kl. 16.00 med Lars ved rattet kørte hjem i en af De Grønne Busser.
Efter at have indtaget buskaffen i Karlslunde ankom vi til Bakken i god tid, så vi i ro og mag kunne slentre frem til restaurant Bøgely, hvor der ventede os en rigtig lækker frokost. (Bestyrelsen noterede sig, at der ikke var nogen klager over maden!) 😋
Efter frokosten var der mulighed for at bese Bakken på egen hånd. Nogen gik en tur i Korsbæk, andre tog en tur rundt i Dyrehaven i hestevogn eller gik direkte til Ølgod, hvor vi havde reserveret plads til onsdagens Seniordans.
Kl. 15 mødtes alle til kaffe, lagkage og solbærrom i Ølgod 🍰🍷 hvorefter turen igen gik hjem til Falster.
Det var sidste arrangement i foreningens nuværende program, men bare rolig! – Et nyt spændende program er allerede trykt og bliver omdelt til medlemmerne i nærmeste fremtid.
Der er nyheder i form af udvidet samarbejde med Menighedsrådet, og så går vi jo i 2019 ind i foreningens 75-års jubilæumsår. Det bliver fejret på behørig vis.
Nærmere herom i det nye program – så glæd jer! 😄😄

Leave Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.